Regisztráció|Bejelentkezés|Elfelejtett jelszó

Tanulj a legjobbaktól!

szerző: |2015. június 23. 19:22:36, Győr|módosítva: 2015. június 23. 19:42:06

Tanulj a legjobbaktól! Idén tavasszal Tony Robbins és T. Harv Eker mellett remek trénerektől tanulhattam itthon is, akik ráadásul még egymással is nagyon jó barátságban vannak. Szeretném megosztani minél többekkel az ott szerzett tapasztalataimat, ezért úgy gondoltam, hogy összefoglalom mit köszönhetek annak a négy napnak, amit ezúttal önfejlesztésre szántam utolsó osztrák szezonom megkezdése előtt.

A májusi hónapot egy kiscsoportos, kétnapos lelki és mentális tréninggel kezdtem. Életmódváltás mesterfokon volt a címe, ahol az azonos című könyv anyagát feldolgozva alakíthattuk át jelentősen az egészséges életmódhoz fűződő viszonyunkat. Csonka Enikő és Szántai Zsolt volt segítségünkre abban, hogy életre szóló megoldást kapjunk 5 úgynevezett aranylépés formájában arra vonatkozóan, hogyan tudjuk új alapokra helyezni gondolkodásunkat, az egészségünk szolgálatába állítva azt. Először is értsük meg, hogy az egészségünk a legfontosabb, minden más csak ezután következhet. Ha ugyanis nincs rendben az egészségünk, az életünk minden egyes területére kihat. Befolyásolja munkabírásunkat, korlátozhatja anyagi lehetőségeinket, rányomja bélyegét emberi kapcsolatainkra.

Enikő és Zsolt módszere lépésről lépésre juttat el mindenkit jelenlegi állapotától egy olyan szintre, ahova elérve már tisztán látható, milyen egyszerű is áthangolni magunkat egy egészségesebb és ezáltal boldogabb, minőségibb életre. Persze attól, hogy egyszerű, még nem jelenti azt, hogy mindig könnyű is. De megéri. Olyan módszert adnak a kezünkbe, amit következetesen használva az életmódváltás nem kínszenvedés, hanem lehetőség a fejlődésre, s aki eleget tesz a kihívásnak, annak jutalma több évtizedre való energikus, egészséges élet.

A tréninget követően részt vettem a BodyWakes anyagcseretípus mérésén is, melynek eredményeképpen személyre szabott élelmiszerlistát és étrendet kaptam tőlük. Ez tartalmazza mindazt az információt, melyek tudatában képes vagyok a szervezetem számára leghasznosabb és leginkább jól feldolgozható tápanyagokat magamhoz venni. Biztosítva így, hogy a legjobb legyen az ezekből nyert energia hatásfoka. Mert ahogy már Tonynál Londonban megtanultuk: MINDEN ENERGIA. :)

Tanulj a legjobbaktól!Enikő és Zsolt számomra két olyan maximális hitelességű táplálkozási szakértő, akiket egészségmentorokként mindenkinek jó szívvel ajánlok. Feltéve, hogy az illetőnek elég fontos az egészsége ahhoz, hogy minden tőle telhetőt megtegyen annak megőrzése vagy visszaszerzése érdekében. Az egészséges életmód, ahogy bármi más is: megtanulható. S ha már csinálunk valamit, azt csak kiválóan érdemes csinálni. ;) Ezért javaslom dönts úgy, ahogy én tettem: a saját érdekedben tanulj a legjobbaktól! Keresd a BodyWakest a facebookon vagy látogass el a weboldalukra, amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és több információt szeretnél az általuk nyújtott szolgáltatásról.

A másik tréning, amiről szeretnék beszámolni Nektek Szabó Péter Profi előadóképzője volt. Kulisszatitkokat sajnos nem áll módomban elárulni, de annyit mindenképp mondhatok, hogy páratlan élmény volt minden ott töltött perc. Köszönhető ez elsősorban Péter személyének, de nem kevésbé nagy szerepet játszott az is, hogy milyen remek emberekkel tanulhattam együtt.

Mikor év elején értesültem róla, hogy van még lehetőség részt venni a kétnapos oktatáson, nem sokat tétováztam jelentkezzek-e. :) Egyértelmű volt számomra, hogy ismét a jelenleg rendelkezésre álló legjobbtól szeretnék tanulni. Pétertől egy olyan témáról, amiben ő már jó ideje szemmel láthatóan otthonosan mozog. Aztán ahogy közeledett a korábban nagyon várt dátum, többször eszembe jutott: de mi a fenét keresek én 20 éves felszolgálói múlttal, nulla előadói gyakorlattal egy ilyen helyen? :P Szerencsére azonban mivel már úgysem volt visszaút, elhessegettem a fenti gondolatokat, s mosolyogva arra gondoltam, csak azok a korlátok léteznek, amiket mi alkotunk a saját fejünkben a magunk számára. Különben is biztosan ismeritek a mondást – a siker 80%-a az, hogy megjelensz. :D Tehát így tettem. :) Nem állítom egyetlen pillanatig sem, hogy ne lett volna a két napnak több olyan perce is, amikor kényelmetlenül éreztem magamat. De ez csak az én komfortzónámon belülről tűnt negatív tapasztalásnak és nem is tartott túl hosszú ideig. Ahogy megtettem azokat a dolgokat, amik korábban masszív ellenállást váltottak ki belőlem, újabb és újabb hullámokban tört rám a megkönnyebbülés. Ismét tapasztalhattam, hogy az igazi élet a komfortzóna határain túl kezdődik. :) Ahol a többiek már szívrepesve várják, hogy mosolyogva megtapsolhassanak és átöleljenek gratulálva ahhoz, hogy egy újabb lépést tettél abba az irányba, ahol önmagad jobbik változata vár rád. És az úton haladva folyamatosan tiéd az érzés, hogy egyre többen tartanak veled és hogy együtt mind több ember életére lehettek pozitív hatással. Hogy igenis nem lehetsz „olyan kicsi krumpli”, hogy ne számítson mit gondolsz, mondasz vagy teszel. ;)

Tanulj a legjobbaktól!A két nap alatt nem csak Pétertől tanultam, hanem a csoport többi tagjától is. Róluk és magamról, golfról, arról, hogy az ember miért nem találja soha a kulcscsomóját és arról, hogy a világ kerekesszékben ülve is megannyi csodát rejteget. És még nagyon sok mindenről, néha meghatódva, néha gurulva a nevetéstől de minden percben tudva, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a tréningre. Hát még hogy végül meg is jelentem. :) A többieket pedig egy pillanatig sem zavarta a foglalkozásom. Hisz volt köztük tanárnő, plasztikai sebész, mesterfodrász és „multiszökevény” és még sokan mások. Nemhogy nem éreztem úgy, hogy kilógok a csapatból, de boldog voltam, hogy egy ilyen színes társaság része lehetek, hozzáadva a nagy közöshöz a magam részét.

A két nap belépő volt számomra abba a világba, ahova a szívem mélyén régóta vágytam, de sosem mertem korábban elhinni, hogy helyem lehet ott. Hálás vagyok érte, hogy újra megtettem valamit, amivel bizonyítottam saját magam számára: ha van egy álmod tarts ki mellette. Mert amit meg tudsz álmodni, azt valóra is válthatod. Csak tudd hova tartasz és tégy valamit minden nap, ami közelebb visz a célodhoz. Ha pedig esetleg hozzám hasonlóan előadói terveid vannak, a Sikertérkép oldalán jelentkezhetsz a legközelebbi hasonló képzésre. :) S hogy mi legyen a célod? Az édesmindegy. Neked kell tudnod. Egy a fontos, olyasmit válassz, ami Téged akkora lelkesedéssel tölt el, hogy minden áldott reggel azt várod, hogy haladhass végre tovább a megkezdett úton. Ahogy Enikő, Zsolt és Péter is teszi hosszú évek óta. Ezért mondom tehát, hogy számomra abban amit csinálnak, ők a legjobbak. Szívből köszönöm nekik, hogy tanulhattam Tőlük!

Facebook-funkciók Blogi.hu Apps alkalmazással

« előző
Második születésnap

következő »
You have a millionaire mind!

BodyWakes egészség életmódprogram életmódváltás köszönet önmegvalósítás Sikertérkép személyiségfejlesztés tréning változás

Ugrás az oldal tetejére

ausztriai munka(45) munkakeresés(26) Ausztria(23) nyelvtudás(23) munkatapasztalat(22) étterem(18) hotel(16) Karintia(15) kirándulás(15) vendég(14) Tirol(14) Gerlos(13) segítség(12) Facebook(12) konyha(12) Milchbar(11) fizetés(10) nyár(10) Zillertal(9) Ossiacher See(9) szezonkezdet(8) tópart(7) tél(7) vállalkozás(7) változás(6) gyakorlat(6) buli(6) személyzeti szállás(6) szakképesítés(6) Mayrhofen(6) személyiségfejlesztés(5) önmegvalósítás(5) kollégák(5) nyelvtanulás(5) köszönet(5) élőzene(4) zenekar(4) állásinterjú(4) időjárás(4) Bécs(4) étlap(4) Magyarország(4) Olaszország(4) strand(3) pozitív gondolkodás(3) vakáció(3) felkészítés(3) interjú(3) Achensee(3) park(3) német(3) magyar néptánc(3) Dél-Tirol(3) szezonvég(3) család(3) tánc(3)

Adatkezelési tájékoztató|Impresszum, kapcsolat|Gyakran ismételt kérdések

Honlapunkat a következő böngészőkhöz optimalizáltuk:
Apple Safari 5.1.7+ Google Chrome 26.0.1410.64+ Internet Explorer 8.0+ Mozilla Firefox 20.0+ Opera 12.15+

Copyright © 2013-2019 blogi.hu v1.62 - Minden jog fenntartva!