Regisztráció|Bejelentkezés|Elfelejtett jelszó

Magyar lagzi Ausztriában és Németországban?

szerző: |2013. augusztus 9. 0:45:21, Landskron (Ausztria)|módosítva: 2013. augusztus 9. 1:06:27

Magyar lagzi Ausztriában és Németországban? Ismét egy vendég, szintén Viki, aki viszont nem szobalány, hanem esküvőszervező! És fantasztikus, bár elég merész ötlettel állt elő. Külföldön dolgozó honfitársainknak szeretne magyar esküvőt szervezni Ausztriában és Németországban.

Viki több, mint öt éve dolgozik hivatalosan a szakmában odahaza, és feltűnt neki, hogy a tavalyi szezontól egyre több olyan pár jelentkezik, akik kint élnek és dolgoznak, viszont otthon tartják meg a nagy napot. Arra gondolt, bevezet egy új szolgáltatást, mellyel a hasonló cipőben járó pároknak kíván segíteni a következő szezontól, vagyis a 2014-től házasulandóknak. Mivel az évek során meglehetősen bőséges partnerhálózatot sikerült kiépítenie, ezért az ő közreműködésükkel tervezi egyéni igényekre szabottan "kivinni" Magyarországot külföldre. Olyan esküvőt, lakodalmat szervezni az ezt igénylő pároknak, ahol profi magyar szolgáltatókkal, magyar ételekkel és hangulatban, magyar zenékkel és zenészekkel tarthatják meg kint a nagy napjukat, ott, ahol jelenleg tartózkodnak.

Így a családjuk, rokonok és barátok is megismerhetik, hol élnek, és megismerkedhetnek egyúttal az országgal is egy kicsit. Ennek megvalósításhoz tervezi azt is, hogy egy kisebb kirándulással egybekötött ismerkedőutat is szervezzen az esküvőre érkezőknek. Az új projekt még tervezés és kivitelezés alatt áll, de akit érdekel a dolog, már most felveheti Vikivel a kapcsolatot az ügyben. Elérhetőségeit az alábbi honlapom megtaláljátok: http://szazszorszepeskuvo.hu.

Az oldal jelenleg amúgy fejlesztés alatt áll, tehát ha mesebeli módon működne (tudjtátok: hol volt, hol nem volt... :D), akkor Viki elérhető e-mailben vagy telefonon:

Telefon: +36 30 429 7649 Venczák Anna Viktória
E-mail címe: szazszorszepeskuvo@gmail.com


Természetesen aki Magyarországon kíván házasodni, és szeretné, hogy a sokféle szervezés gondját levegye valaki a válláról, annak is jó szívvel ajánlom, hogy keresse meg őt. Ha időt és idegeskedést akarsz spórolni, és megfelelő minőségre és magas színvonalra vágysz, bízd a nagy nap megszervezését és levezénylését egy profira! ;) Aki maximalista, akinek csak a legjobb az elég jó, és ehhez minden körülmények közt tartja magát – valamint csapatától és partnereitől is ugyanilyen hozzáállást vár el. Akinek az esküvőszervezés nem csak egy szakma, hanem a hivatása. Merthogy a két meghatározás között nagy a különbség. ;) Szerencsés esetben az ember életében egyszer házasodik csak, s fontos, hogy azon a bizonyos napon minden a legnagyobb rendben legyen. Fontos a részletek összhangja, a szolgáltatók megbízhatósága, s Viki csak olyanokkal dolgozik, akik az elmúlt években számtalan esetben adtak bizonyságot megbízhatóságukról és színvonalas munkájukról.

Magyar lagzi Ausztriában és Németországban?Ügyfelei között voltak egyébként már olyan párok is, akik külföldről kommunikáltak vele, miközben megszervezte nekik az otthoni esküvőjüket. Tehát aki ilyen formában vágyik segítségre, az is keresse meg őt nyugodtan. Pársoros referencia az egyik pártól, akik ezt a szolgáltatását vették igénybe:

„Külföldön élő pár vagyunk, ezért kerestünk esküvőszervezőt. Az esküvőnket otthon szerettük volna megszerveztetni, meghitt, szűk családias hangulatban. A Százszorszép Esküvőszervező Irodát az interneten találtam. Több esküvőszervezővel felvettem a kapcsolatot, de végül Vikit választottuk a válaszlevelei és az ajánlatai alapján. Venczák Anna Viktóriát 2011. májusában ismertük meg személyesen. Szeptemberig Vikivel interneten tartottuk a kapcsolatot. Mindenben nagyon segítőkész és rugalmas volt. Tanácstalanok voltunk sok mindenben. Az Ő segítségével sikerült megvalósítani a dekorációt, megtalálni a helyszínt és a cukrászt is. DJ-t hozott, aki vitte az egész este hangulatát játékokkal és változatos zenével. Ötleteivel, sok problémát leküzdöttünk, és türelmét utólag is nagyon köszönjük! Nagyon elégedettek vagyunk az Ő munkájával. Nyugodt szívvel ajánljuk Vikit, aki azt szeretné, hogy a „NAGY” emlékezetes és gördülékeny legyen.
Király-Simon Szilvia és Király László”


Egyébként Viki ősszel tervez egy kis kiruccanást Ausztriába a csapatával (október vége – november eleje környékén valamikor) abból a célból, hogy egy úgynevezett esküvői napot tartson. Ott lehet majd megismerkedni velük és személyesen is kérdezni tőlük. Tervben van ezen kívül még egy esküvős blog indítása is valamikor a közeljövőben.

Akinek pedig esetleg van kedve segíteni Viki munkáját azzal, hogy pár percet rászán egy kérdőív kitöltésére, ide kattintva teheti meg azt.

(fotó: magánarchívum)

Facebook-funkciók Blogi.hu Apps alkalmazással

« előző
Csak ésszel!

következő »
A vendégek tíz pontja

Ausztria kirándulás vendég esküvő dekoráció

Ugrás az oldal tetejére

ausztriai munka(45) munkakeresés(26) Ausztria(23) nyelvtudás(23) munkatapasztalat(22) étterem(18) hotel(16) Karintia(15) kirándulás(15) vendég(14) Tirol(14) Gerlos(13) segítség(12) Facebook(12) konyha(12) Milchbar(11) fizetés(10) nyár(10) Zillertal(9) Ossiacher See(9) szezonkezdet(8) tópart(7) tél(7) vállalkozás(7) változás(6) gyakorlat(6) buli(6) személyzeti szállás(6) szakképesítés(6) Mayrhofen(6) személyiségfejlesztés(5) önmegvalósítás(5) kollégák(5) nyelvtanulás(5) köszönet(5) élőzene(4) zenekar(4) állásinterjú(4) időjárás(4) Bécs(4) étlap(4) Magyarország(4) Olaszország(4) strand(3) pozitív gondolkodás(3) vakáció(3) felkészítés(3) interjú(3) Achensee(3) park(3) német(3) magyar néptánc(3) Dél-Tirol(3) szezonvég(3) család(3) tánc(3)

Adatkezelési tájékoztató|Impresszum, kapcsolat|Gyakran ismételt kérdések

Honlapunkat a következő böngészőkhöz optimalizáltuk:
Apple Safari 5.1.7+ Google Chrome 26.0.1410.64+ Internet Explorer 8.0+ Mozilla Firefox 20.0+ Opera 12.15+

Copyright © 2013-2019 blogi.hu v1.62 - Minden jog fenntartva!