Regisztráció|Bejelentkezés|Elfelejtett jelszó

Kívánságod számomra parancs

szerző: |2016. március 6. 4:57:30, Gerlos (Ausztria)|módosítva: 2016. március 6. 5:09:15

Kívánságod számomra parancs 2015. október 22-én abban a szerencsében volt részem, hogy ott lehettem Hirsch Attila első Pénzmágnes szemináriumán a budapesti Benczúr Hotelben. Amiből azóta már volt még egy, a legközelebbi dátuma pedig március 19. - azok kedvéért, akiknek az alábbi sorok felkeltik az érdkelődését. ;) Egy újabb remek tréningről számolok tehát most be Nektek, amiről úgy gondolom, szinte kivétel nélkül bárkinek érdemes rajta részt venni, akinek az élete még nem olyan irányban halad, ahogy azt ő szeretné.

Biztos vagyok benne, hogy kevesen vannak, akik ne hallottak volna még a Titok című filmről, illetve magáról a Vonzás Törvényéről. Akik viszont tényleg hatékonyan képesek is ezt működtetni, már jóval kevesebben vannak sajnos. S sokak fejében közülük meg sem fordul, hogy a hiba az ő készülékükben van, nem pedig magában a törvényben. Ami ugyanis csalhatatlanul működik, akárcsak mondjuk a gravitáció, tekintet nélkül korra, nemre, bőrszínre és bármilyen egyéb emberi tényezőre. S amikor valami olyat teremtünk meg vele az életünkben, amit nem szeretnénk, akkor is hajszálpontosan úgy működik, ahogyan működnie kell – mindössze mi alkalmazzuk tudatosság nélkül. A jó hír viszont az, hogy Attilától megtanulhatjuk – akár a könyvét olvasva, akár a szemináriumon való részvétel által – hogyan állíthatjuk a Vonzás Törvényét a saját céljaink szolgálatába.

Ami engem illet, életem egyik legnagyobb jelentőségű filmélményében volt részem az elmúlt 5 év alatt már számtalan alkalommal, mióta újra és újranéztem a Rhonda Byrne könyve alapján készült filmet. Ezért is örültem nagyon, mikor 2015 nyarán egy litvániai pénzügyi szemináriumon megismertem Attilát és megtudtam, hogy könyvet ír a Vonzás Törvényével kapcsolatos saját tapasztalatairól. Kíváncsian vártam az őszt, amikorra a megjelenést tervezte s a III. Pénzügyi Bőség Konferencián örömmel értesültem róla, hogy hamarosan tréninget is tart a témában. Egyértelmű volt, hogy ott a helyem s a megérzésem ezúttal sem csalt: jól döntöttem.

Már maga a Pénzmágnes szó is remek választásnak bizonyult úgy gondolom, bár a tréningen tanultak és a könyvben található információk közel sem csak pénzügyi területen kamatoztathatók az ember életében. Mégis talán ez az a téma, amire a leggyorsabban felkapjuk a fejünket. Mert bár mindannyian ismerjük a mondást, miszerint állítólag a pénz nem boldogít, mégis pontosan tisztában vagyunk vele, hogy sokban megkönnyíti az életünket az, ha nem kell fölöslegesen aggódnunk az anyagiak miatt. Amit pedig szinte mindannyian előszeretettel megteszünk olykor-olykor. Többnyire úgy gondoljuk, hogy jó okkal. Pedig ahogy minden más, az anyagi helyzetünk is úgymond fejben dől el – azaz a pénzzel kapcsolatos gondolataink határozzák meg az ahhoz való viszonyunkat. S ezáltal az anyagi helyzetünket. A jó hír pedig az, hogy a saját gondolatainkat bármikor módunkban áll megváltoztatnunk. Amennyiben úgy döntünk.

Ahogy Attila is megtette pár évvel ezelőtt. Mikor elege lett abból, hogy egy olyan lakásban él, ahol patkányok rohangálnak és bújkálnia kell a főbérlője elől, mert nem tudja kifizetni a lakbért. Mikor rájött arra, hogy szenvedélybetegként is élhet az ember, csak nem nagyon érdemes. S mikor megtette az első lépéseket abba az irányba, amerre haladva két év alatt felépített egy 7 embert foglalkoztató vállalkozást, aminek a bevétele meghaladja az évi 100 millió forintos forgalmat.

Kívánságod számomra parancsS úgy döntött, hogy a tudást, aminek az eredményeit köszönhette, szeretné továbbadni másoknak is. Hogy minél többen boldogulhassanak saját erejükből, példát véve az ő életéből, alkalmazva azokat a trükköket, amik már neki is bejöttek. Megspórolva egy csomó időt maguknak azáltal, hogy nem nekik kell kísérletezniük azzal, hogyan alkalmazhatják hatásosan a Vonzás Törvényét, hanem kapnak egy csomó olyan ötletet, amiket csak át kell ültetniük a gyakorlatba, hogy a saját életükön képesek legyenek változtatni. Akár anyagiakban, akár a magánéletükön javítva vagy bármilyen más kitűzött céljukat elérve.

Attila könyvét többek közt az Üzleti Patika sorozat szerzője, Tonk Emil ajánlja figyelmünkbe, rendkívül elismerő szavakkal méltatva Attila munkáját. És a jó hír, hogy aki részt vesz Attila következő tréningjén, mely, ahogy már a bejegyzés elején említettem: 2016. március 19-én lesz Budapesten, a Benczúr Hotelben (1068. Benczúr utca 35.), az ajándékba kapja a Kívánságod számomra parancs c. kiadványt. Ami engem illet, nálam már az első pár oldal elolvasása után felkerült azon könyvek listájára, amit semmilyen körülmények között nem adok kölcsön senkinek. Mert nem akarom megkockáztatni, hogy ne kapjam vissza. Inkább megveszem ajándékba annak, akiről úgy gondolom megérdemli.

Javaslom, hogy mindenki, akinek felkeltette az érdeklődését a fenti pár sor és kíváncsi rá, hogy „Titok” témában mi újat olvashat vagy hallhat még, mindenképpen biztosítsa a helyét mielőbb a hamarosan megrendezésre kerülő következő tréningre, hiszen a résztvevők száma korlátozott. Aki jelentkezni szeretne, ezen a linken megteheti:
http://penz-magnes.hu

Akit pedig egyelőre csak a könyv érdekel, itt rendelheti meg:
http://hirschattila.hu/kivansagod-szamomra-parancs/

Biztosra veszem, hogy különleges élményben lesz része, bármilyen formában is választja az ismeretséget Hirsch Attilával és az általa képviselt tudásanyaggal. Kívánom Nektek, hogy váljatok Ti is mielőbb PÉNZMÁGNESSÉ!

Facebook-funkciók Blogi.hu Apps alkalmazással

« előző
Mindent lehet, ha elhisszük!

következő »
Mert KELL A NÉMET!

Hirsch Attila önmegvalósítás Pénzmágnes személyiségfejlesztés titok tréning Vonzás Törvénye

Ugrás az oldal tetejére

ausztriai munka(45) munkakeresés(26) Ausztria(23) nyelvtudás(23) munkatapasztalat(22) étterem(18) hotel(16) Karintia(15) kirándulás(15) vendég(14) Tirol(14) Gerlos(13) segítség(12) Facebook(12) konyha(12) Milchbar(11) fizetés(10) nyár(10) Zillertal(9) Ossiacher See(9) szezonkezdet(8) tópart(7) tél(7) vállalkozás(7) változás(6) gyakorlat(6) buli(6) személyzeti szállás(6) szakképesítés(6) Mayrhofen(6) személyiségfejlesztés(5) önmegvalósítás(5) kollégák(5) nyelvtanulás(5) köszönet(5) élőzene(4) zenekar(4) állásinterjú(4) időjárás(4) Bécs(4) étlap(4) Magyarország(4) Olaszország(4) strand(3) pozitív gondolkodás(3) vakáció(3) felkészítés(3) interjú(3) Achensee(3) park(3) német(3) magyar néptánc(3) Dél-Tirol(3) szezonvég(3) család(3) tánc(3)

Adatkezelési tájékoztató|Impresszum, kapcsolat|Gyakran ismételt kérdések

Honlapunkat a következő böngészőkhöz optimalizáltuk:
Apple Safari 5.1.7+ Google Chrome 26.0.1410.64+ Internet Explorer 8.0+ Mozilla Firefox 20.0+ Opera 12.15+

Copyright © 2013-2019 blogi.hu v1.62 - Minden jog fenntartva!