Regisztráció|Bejelentkezés|Elfelejtett jelszó

Kedves külföldön kitörésre készülők! :)

szerző: |2014. szeptember 3. 13:11:38, Vorderstoder (Ausztria)|módosítva: 2014. október 20. 15:26:12

Merj belevágni! Egy remek kiadványt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, melynek címe: Merj belevágni! - Útmutató a sikeres külföldi munkavállaláshoz. Szerzője pedig egy fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkező fiatalember, Halmosi Ákos, aki 4 évet töltött el külföldön és hazatérése után nem kis feladatot tűzött ki célul. Nevezetesen azt, hogy azon kívül, hogy tanácsaival segíti a külföldi munkára vágyó fiatalokat a mielőbbi sikeres elhelyezkedésben, hasznos és praktikus ötletekkel szolgál arra vonatkozóan is, hogyan kivitelezhető, hogy az ember aztán végül ne egyik mókuskerékből a másikra váltson mindössze. Értem ezalatt, hogy az otthoni kilátástalan helyzetből a külföldi jobb kereseti lehetőségek közé csöppenve aztán annak váljon rabjává akár egy életre.

Mondhatnám, hogy egy szerencsés véletlennek köszönhetően ismerkedtem meg művel és szerzőjével, de ez nem lenne igaz. :P Akik közelebbről ismertek, pontosan tudjátok ugyanis, hogy nem hiszek a véletlenek létezésében. ;) Abban hiszek, illetve inkább úgy fogalmaznék, azt tudom, hogy mindig mindenki jó időben van jó helyen, csak a legtöbben nem járnak eléggé nyitott szemmel ahhoz, hogy ezt időben felismerjék. Te aki most e sorokat olvasod szintén jó időben vagy jó helyen. S remélem egyetértesz velem abban, hogy a világot mindig is azok az emberek vitték előbbre, akik felismerték az újdonságokban rejlő lehetőségeket. Akik nyitottan álltak az új ismeretekhez, s akiket még az sem rettentett vissza attól, hogy elérjék az általuk kitűzött célokat, hogy ha a legtöbb ember kinevette az álmaikat, ne adj' Isten akár egyenesen bolondnak tartotta őket. Mert végül ők voltak akik megcsinálták... Akarsz Te is olyan lenni?

Akkor most mindössze egy dolgod van. Ha valóban azt gondolod, a külföldi munkavállalás a megoldás az életedben jelenlévő feladatok megoldásához, akkor úgy lehetsz a legeredményesebb ha a lehető legtöbb hiteles információt begyűjtöd az adott témával kapcsolatban. S ezek ismeretében vágsz bele aztán abba a többnyire szó szerint is nagy utazásba, melynek végén majd elégedetten dőlhetsz hátra és gratulálhatsz magadnak, hogy megvalósítottad azt, amiről mások azt állították nem lehetséges. S ki lehet hiteles forrás egy-egy témával kapcsolatban? Az akinek többéves tapasztalata van egy adott témában, aki saját bőrén tapasztalta, mi az ami működik bizonyos esetekben és mi az amivel biztos nem a kívánt eredményt fogod tudni elérni.

Mielőtt bárkiben felmerülne még csak a gyanú árnyéka is, hogy ezen sorok megírásából bármiféle anyagi előnyöm származna, sietek eloszlatni a kételyeket ez ügyben. A motivációm mindössze annyi, mint minden eddig megjelent blogbejegyzésemmel, fb-os megosztásommal, illetve hozzászólásommal. Szeretném, ha minél többen megértenék, mi szükséges a sikeres külföldi munkavállaláshoz – legyen szó szárazföldi avagy hajós állásokról – és ha egyre kevesebb olyan ember lenne, aki csalódottan, ne adj Isten átverve és anyagilag is jelentősen megkárosítva tér vissza egy-egy szomszédos vagy esetleg távolabbi országból. Ahova a szebb jövő reményében indult neki s azért, hogy megteremtse saját maga és (leendő) családja számára az anyagi biztonságot, vagy kilábalhasson a hitelcsapdából és egyenesbe hozhassa az életét.

Őszinte elismeréssel adózva tehát Halmosi Ákos remekül összeállított „Merj belevágni” c. kiadványának, ajánlom azt figyelmetekbe s kérlek Titeket gondolkozzatok el azon vajon mi éri meg jobban hosszútávon? Befektetni egy kisebb összeget és néhány óra olvasást abba, hogy sikeres lehess a külföldi munkavállalásban. Vagy továbbra is panaszkodni, hogy kilátástalan az életed arra várni, hogy valaki megoldja helyetted a problémáidat. Ha rájössz végre, hogy az első megoldás mennyivel több előnnyel jár számodra, biztos vagyok benne, hogy Te sem vagy már messze attól, hogy MERJ BELEVÁGNI! Kívánok sok sikert és megannyi kellemes külföldi élményt, mert saját tapasztalatból tudom, hogy igenis léteznek ilyenek... ;)

Hamarosan írok Nektek Ákos másik szerzeményéről is, melynek címe: 5 percben a jövőd :)

Addig is ha felkeltették érdeklődéseteket a fenti sorok, itt olvashattok bővebben a kiadvánnyal kapcsolatban: Merj belevágni!

Facebook-funkciók Blogi.hu Apps alkalmazással

A fenti íráshoz kapcsolódó blogbejegyzés:

- Van 5 perced a jövődre?

« előző
Liebster Award vándordíj – avagy egyik blog díjazza a másikat!

következő »
Van 5 perced a jövődre?

ajánlás Facebook felkészítés gyakorlat kiadvány Merj belevágni! munkakeresés munkatapasztalat segítség vállalkozás

Ugrás az oldal tetejére

ausztriai munka(45) munkakeresés(26) Ausztria(23) nyelvtudás(23) munkatapasztalat(22) étterem(18) hotel(16) Karintia(15) kirándulás(15) vendég(14) Tirol(14) Gerlos(13) segítség(12) Facebook(12) konyha(12) Milchbar(11) fizetés(10) nyár(10) Zillertal(9) Ossiacher See(9) szezonkezdet(8) tópart(7) tél(7) vállalkozás(7) változás(6) gyakorlat(6) buli(6) személyzeti szállás(6) szakképesítés(6) Mayrhofen(6) személyiségfejlesztés(5) önmegvalósítás(5) kollégák(5) nyelvtanulás(5) köszönet(5) élőzene(4) zenekar(4) állásinterjú(4) időjárás(4) Bécs(4) étlap(4) Magyarország(4) Olaszország(4) strand(3) pozitív gondolkodás(3) vakáció(3) felkészítés(3) interjú(3) Achensee(3) park(3) német(3) magyar néptánc(3) Dél-Tirol(3) szezonvég(3) család(3) tánc(3)

Adatkezelési tájékoztató|Impresszum, kapcsolat|Gyakran ismételt kérdések

Honlapunkat a következő böngészőkhöz optimalizáltuk:
Apple Safari 5.1.7+ Google Chrome 26.0.1410.64+ Internet Explorer 8.0+ Mozilla Firefox 20.0+ Opera 12.15+

Copyright © 2013-2019 blogi.hu v1.62 - Minden jog fenntartva!